Kent är en riktig skön tränare

Flygsfors

 Då var de dags för de röda bröderna från flöget. Flygsfors få kämpa i Orsksahms 6:an. De tro jag kommer gå bra topp 3. De är en tuff serie med väldigt bra lag.  Men Flygsfors har verkligen fyllt på men bra spelare. En gnäll gubbe som kallas för Göttesson å en snabb Sjöblom å en Sohjo som jag tycker är den bästa div. sex backen. Sen så har de även fått en bra målvakt. Som jag tro kan göra de väldigt bra om Kent Sjöbäck låter killen stå varje match. Kent är en riktig skön tränare som gör de väldigt bra å spelarena trivs väldigt bra med honom. Så för hans skull så hoppas jag verkligen att de gå uppe i femman.  Flygsfors som förening är väldigt bra. Många som jobbar runt den och de försöker göra så alla trivs. Ett väldigt stort plus! En kille som heter Patrik som brinner verkligen för förningen åker dit tvättar alla kläder och fixar så allt är på plats. De är många spelare som tycker om honom. Lite om laget.  Jag tro att alla intriger är borta från laget. De hände en del grejer när jag var där en kortare stund av mitt liv. Men nu tro jag som fått in bra killar och se till att behålla de. Har set på deras hemsida att de är många på träningarna och de är bra att vara de i denna tidpunkt av året. Sen hoppas jag även att Jonas Lindel håller hela säsongen. Så nu hoppas jag att de gå bra för röda bröderna från flöget! Lycka till nu så ses vi femman!!

 

 

1 Nyckelspelare?

De finns väldigt många men Jonas Liden och slit vargen Roger Bergkvist

2 Flipp?

Hoppas att min bro få ett riktigt bra år på flöget!!!

3 Flopp?

Håller gubbaren i Flygsfors???

Med vänlig hälsning

Bobban

 


Med fyra bröder å en Danne Holm!!!

Flerohopp

 

Dagens lag flero. Med fyra bröder å en Danne Holm. De såg starka ut förra säsongen. Å nu så ha de fyllt på med Holm. De kan ju inte precis klaga på det nyförvärvet. Men så länge de håller humöret uppe på planen så kan flero gå väldigt långt i år.  Fick höra att de hade lite tunt med folk på träningarna. Men de verkar alla lag i kommunen ha. Tycker de är tråkigt att alla säger att de ska träna. Men sen kommer de inte ändå. Åter till flero. Ett lag som är jobbiga att möta de är tunga i närkamperna å slår långa bollar som alla andra div. 6 lag gör. Men nu när de har Holm så kan de lira genom mitten med. För Danne kommer göra de riktigt bra i flero de märkte vi i Nybro Open (De var ju han som gjorde att de slog ut Madesjö)De blev ett helt annat spel i Flerohopp och detta hoppas jag att dom utnnytar till sommaren. Sen hoppas jag på att bröderna Gunnarsson kommer göra en kanon säsong i sommar. För då kommer de gå väldigt bra för er. Så lycka till!

1 Nyckelspelare?

Ja MR HOLM!

2 Flipp?

Skulle vara kul om den minsta av bröderna gör en riktigt bra säsong!

3 Flopp?

Målvaktsidan.

Med vänlig hälsning

Bobban


För jag tycker inte om detta lag nånstans

St: Sigfrid

Jaha då blir de nya div. fem laget St: Sigfrid. De gick upp och tappade hela startelvan. Min personliga åsikt när man går upp med lag så tycker jag de borde vara solklart att stanna kvar i föreningen. Men så tänkte inte dessa spelare. Men St: Sigfrid har ju fått en del spelare med. Sen sägs de att Madesjö ska ha St: Sigfrid som farmarlag. För båda lagen har dåligt med spelare. Få inte ihop b-lag detta tro jag kan göra så St: Sigfrid är kvar en säsong i femman till.  De är lite synd. För jag vet inte mycket om St: Sigfrid. För jag tycker inte om detta lag nånstans. Eller jo de finns en spelare som vissa hjärta och de är Nicklas Holm. De är väl de ända bra. Så tack för mig å hej!

 

1 Nyckelspelare?

Nicklas Holm

2 Flipp?

De spelarna som ska vara med från Madesjö.

3 Flopp?

Hela St: Sigfrid

Med vänlig hälsning

Bobban


RSS 2.0